Lækker madlavning udenfor

by dennis

Er der noget hyggeligere end en aften udenfor med god snak og lækker mad? Mange danskere sætter pris på at kunne tilbringe noget tid udenfor, når de endelig har tiden til det. Derfor skal der selvfølgelig også være mulighed for at lave noget lækker mad udendørs på professionelle gasblus

Hos HOT WOK kan man købe forskellige gasblus, så man kan stå udenfor og lave noget lækkert mad – om det er på terrassen eller på tur. Det eneste du skal huske er en gasflaske – og de forhandler endda et bord, du kan sætte på gasflasken, så du har lidt bordplads at arbejde på. Deres gasblus yder en helt speciel varme, som du ikke får i andre produkter. Gasblusset er op til fire gange varmere end dit komfur, så derfor er det ideelt til at lave wokretter, så maden ikke koger mere end den steger – du kan derfor både få gasblus til indendørs- og udendørsbrug. Det bliver simpelthen ikke nemmere at lave mad end dette.

Nu hedder firmaet jo HOT WOK, så du kan selvfølgelig købe wokpander i forskellige størrelser – og paellapander i to forskellige størrelser også. Wokpanderne er lavet af 1,5 mm carbon stål, så de bliver hurtigt opvarmede og er derfor ideelle til lynstegning – og endda til suppe. Paellapanderne er lavet af 1,2 mm carbon stål og er non-stick pander. Disse er ideelle til spansk inspirerede retter, som paella (deraf navnet) og frittata. Derudover kan panderne anvendes som almindelige gryder, så du kan lave mange forskellige retter i dem. 

Er man mere til at stege kød, som for eksempel steak eller andet traditionelt grillmad, sælger HOT WOK også en grillpande. Grillpanden er en 32,3 cm emaljeret støbejernspande og har kun en opvarmningstid på 1 minut. Grillpanden har to sider – den ene er ideal til at stege traditionelt grillmad, mens den anden side kan anvendes som almindelig pande til for eksempel pandekager. Du kan altså lave mange forskellige ting på grillpanden – hvilket også betyder du kan lave mange forskellige retter udenfor.

HOT WOKs pander er lavet i den bedste kvalitet, så du sammen med gasblusset, får frie hænder til at lave spændende retter, inspireret fra diverse lande. Panderne er ideelle til spansk, thai og indisk inspirerede retter, så du har rig mulighed for at prøve at lave nogle nye udenlandske retter. 

Der er derfor rig mulighed for at lave noget lækkert mad over gasblus, lige meget hvad du har lyst til at lave. HOT WOK er derfor ideel til at lave lækkert mad udendørs. Du kan bruge produkterne på terrassen, hvis du ikke vil bruge din almindelige kulgril, fordi denne kan være lang tid om at opvarme. Ellers er produkterne ideelle til at tage med på tur – HOT WOK har endda lavet opbevaringstasker med hank til produkterne, så de er nemme at transportere.

Vind er simpelthen noget af det mest irriterende vejr (udover regnvejr), når man har bestemt sig for at lave mad udenfor. Derfor kan du også få et vindskjold til din HOT WOK, så du også kan lave noget lækkert mad udenfor, selvom det blæser en del. Du kan nemt tage HOT WOK med på stranden eller på skovturen, hvor du vil lave noget lækker mad – uanset hvad det skulle være.

HOT WOK har derfor de ideelle produkter til at lave mad udenfor. Bliv inspireret til at lave noget lækkert mad, gerne sundt mad i panderne – med HOT WOK er du i hvert fald sikret kvalitetsudstyr til at lave mad på.

Related Posts

Leave a Comment