Her kan du få alt til din printer

by allerup

Hos printerpatroner.dk har vi alt, du skal bruge til din printer – blækpatroner, laserpatroner og papir.

Skal du have nye blækpatroner til din printe hvis du skal printe dine billeder på en plakat? Så kan du finde nogle, som passer til lige præcis din printer hos printerpatroner.dk. Vi har blækpatroner til forskellige modeller fra Brother, Canon, Epson, HP, IBM, OKI, Samsung og Xerox. Vi har derfor mange forskellige blækpatroner til forskellige mærker, så du har en stor chance for at finde blækpatroner, som passer til din printer. Vi har både sorte og farvede blækpatroner, samt blækpatroner som er bedre til billedudskrifter. Du vælger selv, om du vil have originale blækpatroner, som er lavet til din printer, eller om du vil have de billigere uoriginale, men kompatible blækpatroner. Valget er dit.

Har du en laserprinter, har vi også toner til den. Vi har lasertoner til Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Lexmark, OKI, Samsung med mere. Det er nemt at finde den rigtige lasertoner til din laserprinter, fordi du hos printerpatroner.dk bare skal trykke på mærket og derefter modellen for din printer, og så er du sikret lasertoner til lige præcis din laserprinter. Her kan du også få originalt lasertoner og uoriginal lasertoner – du vælger selv, hvad der er bedst til dig og dine behov. Laserpatroner holder generelt længere end blækpatroner, men du skal ikke bekymre dig om, at hverken toner eller blæk tørre ud, hvis de ikke rigtig bliver brugt. Du kan derfor også sagtens købe et lille lager af laserpatroner, så du har ekstra, når den anvendte løber tør.

Hos printerpatroner.dk har vi selvfølgelig også masser af papir til din printer – lige meget om det er en laser- eller blækprinter. Du kan få helt almindeligt kopipapir til udprintning af dine tekstdokumenter. Skal du printe billeder ud, er det en god ide at købe fotopapir, hvilket vi også har forskelligt af. Alt efter størrelsen på det billede, du vil printe ud, har vi 10×15, 13×18, A4 og A3 fotopapir – så der er rig mulighed for at finde det fotopapir, du skal bruge til det/de udvalgte billeder. Vil du gerne have lidt billigere fotopapir, foreslår vi, at du køber PPKD Fotopapir, som er vores eget mærke. Disse er lidt billigere, end det andet fotopapir, vi forhandler, men fås i samme størrelser.

Skal du laminere noget, har vi også lamineringsmaskiner og lamineringslommer dertil. Alle vores lamineringsmaskiner er varmlamineringsmaskiner, da denne løsning er den mest holdbare.

Du kan derfor finde alt, hvad du har brug for til din printer hos printerpatroner.dk.

Related Posts

Leave a Comment