Allergivenlige makeup og skønhedsprodukter

by dennis

Vidste du godt, at det er blevet vurderet, at mindst 20% af den voksne, danske befolkning har kontaktallergi? Kontaktallergi kommer ved hudkontakt med visse stoffer, som for eksempel parfume. Det er vurderet at mindst 4% af den voksne, danske befolkning har parfumeallergi. Mange ved ikke, at man igennem livet kan udvikle allergi overfor visse stoffer, som for eksempel parfume – selvom man ikke har allergier nu, betyder det ikke, at man ikke kan få det senere hen i livet. Køb allergivenlige produkter og produkter, der er AllergyCertified for at være sikker på hvad du smører på kroppen

Når kontaktallergi er så almindelig i Danmark, kan det være en god ide at begrænse de allergifremkaldende stoffer, din hud kommer i kontakt med – som for eksempel parfume. Hos Nulallergi.dk har de kun makeup- og skønhedsprodukter, som ikke indeholder allergifremkaldende stoffer. De mange forskellige cremer, sæber og make-up produkter, du finder på deres side, indeholder for eksempel ikke parfume, hormonforstyrrende stoffer eller carcinogener. Du er derfor sikret, at de produkter, din hud kommer i kontakt med, ikke fremkalder allergi – eller fører til at du udvikler allergi. 

Ved Nulallergi.dk er alle deres produkter AllergyCertified, hvilket vil sige, at de er gennemtestet for allergener, så du er sikker på at få fuldstændig allergifrie produkter. De har hudplejeprodukter, makeup- og hårplejeprodukter, så der er allergivenlige produkter til hele dit skønhedsregime. Der er produkter til både mænd og kvinder, voksne og børn, så det skulle være til at finde produkter til hele familien det samme sted. 

Kontaktallergi forekommer på grund af de stoffer, din hud kommer i kontakt med, så derfor er alt hudpleje – om det er krops- eller ansigtspleje – hos Nulallergi blandt andet parfumefrit. Lige meget hvilke cremer, olier eller andet du køber på siden, kan du regne med, at de er allergivenlige. Du kan derfor købe hudplejeprodukter til at bidrage til en sund og blød hud, uden at bekymre dig om allergifremkaldende stoffer. Din hud absorberer derfor ikke allergifremkaldende stoffer ved at bruge cremer eller andet.

Hårplejeprodukter er en stor del af hverdagen, som for eksempel shampoo, balsam og hvad end du bruger til at style dit hår. Din hud absorberer derfor mange stoffer fra din hovedbund også – det kan derfor være en god ide at tænke over, hvilke produkter du putter i dit hår. Alle produkter ved Nulallergi er AllergyCertified, så der er brugt allergifrie alternativer til de normale ingredienser, der bruges fra mange andre producenter af hårprodukter. Du kan derfor stadig få masser af pleje til dit hår igennem de allergifrie olier, serummer og hårkure, der findes på siden, helt uden at være bange for at fremkalde en tør og irriteret hovedbund. 

Makeup er også nogle produkter, som kommer i tæt kontakt med huden, så derfor er det også en god ide at vælge allergivenlige produkter til dette. Det kan være rigtig svært at gennemskue makeup og finde det, der er allergifrit. Ved Nulallergi er alt deres make-up AllergyCertified, så der er garanti på, at de alle er allergivenlige – lige meget hvilke produkter du vælger. Du får herigennem et mere overskueligt overblik over, hvilke makeupprodukter der ikke indeholder allergifremkaldende stoffer, så du ikke får allergiske reaktioner af dem.

Du kan på Nulallergi.dk finde alt til hele familiens skønhedsregime, uden at bekymre dig om at fremkalde allergi ved nogen medlemmer af familien. Du kan derfor købe ind til familien på ét sted – og være sikret, at det hele er hundrede procent allergivenligt.

Related Posts

Leave a Comment