Kom med på moden: Tunikaen er det nye sort

by allerup

Kom med på moden: Tunikaen er det nye sort

2017 er blevet til 2018, og mens vintermånederne og den bidende kulde er over os, er det vigtigt at være godt beredt på de kommende forårsmåneder, så din garderobe er opdateret, når solen atter kigger frem bag skyerne. Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, men i år er en af de helt store klassikere tilbage på mode.

Tunikaen der giver dig et elegant look, ser ud til at blive det helt store modehit i 2018. Føl dig flyvende, når foråret rammer, og din garderobe fra sidste sommer er håbløst forældet.

Let, lækkert og løst

Sol og sommer får det gode humør frem hos de fleste, og med de dejlige solstråler følger muligheden for at løsne lidt op i beklædningen. Væk med de varme bluser og tykke sokker og frem med sandalerne og det lidt lettere udvalg af overdele. De krøllede toppe, der over vinteren har ligget krøllet bagerst i garderobeskabet, kan være kedelige at finde frem igen, og tanken om fornyelse kan være svær at lægge fra sig. Vil du sætte kulør på din garderobe, så du er klar til at springe ud i foråret, kan du med fordel iklæde dig en af sæsonens mange tunikaer.

Denne lækre overdel, der kommer i adskillige varianter, hvad angår både farver, mønstre og stoftyper, giver dig et let look, som var du en fjer i den lette forårsbrise. Den afslappede pasform giver dig uendelig mulighed for udfoldelse og forløsning over endelig at være fri af vinterens lag-på- lag-påklædning. Ikke mindst er tunikaen utrolig alsidig. Tunikaen kan fungere med en diskret nederdel, lange bukser, korte shorts eller sågar en strømpebuks.

Desuden kan du lade din kreativitet få frie tøjler, når du shopper tunikaer.

Er du til diskrete, rene linjer, der fremhæver dine personlige træk fremfor din beklædnings, er der flotte, neutrale tunikaer at finde i hobetal.

Vil du derimod gerne peppe din charmerende personlighed op med et farverigt og eventyrlystent look, der får folk til at kaste lange blikke efter dig, vil der ligeledes være rig mulighed for at finde den tunika, du synes, matcher din personlighed allerbedst.

Gør foråret til dit

Hvem drømmer ikke om at indtage foråret ufortrødent og føle tilfredsstillelsen over at udtrykke sin personlighed til fulde? Føl den aura, man let kan føle omkring sig, når stil og personlighed bliver til ét. Dette forår har du muligheden, for tunikaen gør det let for dig vende forårets rampelys i din retning.

Svæv henover forårets lune eftermiddage i din farverige tunika, mens du nyder tanken om, at i morgen byder på endnu en dag, hvor dit garderobeskab kan udfolde sine bedste sider.

Føl dig lækker, når du tager på arbejde. Føl dig frisk, når du nyder aftensolen med veninderne. Føl dig fri, når du gør foråret til dit i en af de mange tunikaer, der i foråret 2018 udgør den helt store modetrend.

SHOP TUNIKAER HER!

Related Posts

Leave a Comment